fredag 8 augusti 2008

Spanien baby

Har fått igång internet i den spanska lägenheten*! Kommer kanske därför blogga lite under min semestervecka här i Fuengirola - har en del planerat som jag gärna vill skriva.
Tills vidare skulle jag bara vilja ge ett litet smakprov på livet här i Spanien:



*"Den spanska lägenheten" = det jag från och med nu tänker kalla far och brors bostad. Även namnet på en bra film som du borde se.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Underbar bild! Anders med sitt finurliga leende underbart!:) Hälsa dom så mycket!
Kram!

Anonym sa...

vad härligt det ser ut! även om det inte är mkt jag ser men solen skiner och anders ser riktigt glad ut! Skulle vara roligt att åka ner och hälsa på! Mamma berättade att Anders ringt hem till oss när de var utanför Calle Trinidad 45 (Gabbis hus) var du med då? Grattis till din lägenhet och tack för ditt flyttsms med ny adress, självklart glömmer jag att skriva upp adressen och nu har jag raderat alal mess i inkorgen. Hur länge ska du vara där? När kommer du hem? Måste ses innan jag flyttar till Usa!! Hör gärna av dig när du kommit hem! Ciao amorcita!

Anonym sa...

hum när jag skrev att han ser riktigt glad ut låter det som om han skrattar men jag känner liksom att han är riktigt glad :D haha du förstår nog vad jag menar! :D om inte har jag en kort sinnesförvirring pga min förkylning ;)