måndag 15 oktober 2007

Mina favoritdikter #1

Jag är skal och det finns bara du

som kan fylla som kan
göra levande, jag vill
vara levande som du, har aldrig
träffat något så levande
som du, ibland har jag
anat, i musiken i stjärnhimlen i någons profil
en flik av levande av vackert
av längst bort och närmast
av hem, av dig
men du, du är mer än flikar du är
hel du är helig
du är överallt du är
över allt

Jag är skal och det finns bara du

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är du kär min dotter?

Anonym sa...

gullefjun! det var ett bra talk nästa som ett peptalk... vacker dikt... vi får ta en rejäl pratstund på ribbinge om 2 veckor (inte ens det!)

all kärlek!

Sophia sa...

Ja vad ska jag säga? Det är ju roligt och lärorikt, jag känner verkligen att jag suger åt mig kunskap som en torr disktrasa, men det kostar ju också. Lite panik får jag när jag märker att jag inte fattar NÅGONTING när jag ska försöka göra vissa uppgifter *host,host* javascript *host*. Sen så vill jag vara lite före i schemat nu när jag ska till Sverige och Danmark och hälsa på familjen, jag vill kunna ta det lite lugnt med studierna då. Jag blir borta 3 veckor, så jag försöker jobba så att jag ska ligga tre veckor före i schemat när jag åker! Och vad ska jag säga om det? Jag har aldrig varit en dumskalle/ointelligent men jag har heller aldrig varit varken den som var i tid eller låg före i schemat i skolan. Helt ärligt var jag en "slacker" under hela gymnasietiden - det är ett under att jag gick ut med så pass bra betyg som jag gjorde.

Du måste berätta hur det går när du tar upp saker med ledarna..jag vill verkligen få veta hur det går. Men annars då, allt väl?