måndag 7 januari 2008

Kan mjölk dunsta?

Idag hände det. Termosen med mjölk som stått i kylen på kontoret sedan augusti 2007 öppnades slutligen. Ägaren, vår layoutare David, har inte vågat ta hem den då den faktiskt är hans frus och vi misstänkte att det vi det här laget borde vara ett helt mögelplantage där inne. But today was the day så Persson plocka fram mobilen för att filma och sedan tog David det modiga steget att öppna termosen. I vasken fylld med vatten och diskmedel...!


Något märkligt följde dock. Efter ett litet pys och en fruktansvärd odör som bara varade i ett par sekunder var det över! Det enda som kom ur termosen var en pyttepytteliten vit skinnbit! Om man tittar jäääääääääättenoga på bilden ser man den lilla vita pricken. Snacka om antiklimax.

Vi misstänker att någon diskat ur termosen och ställt tillbaka den för att busa.
Eller så är det så att när mjölk får stå länge, som i det här fallet nästan ett halvår, så uppgår det i alltet och blir ingenting.
Eller så kanske det försvinner dit där alla enstaka strumpor gömmer sig!
Lämna ditt förslag på var mjölken tog vägen på kommentarsidan...

1 kommentar:

Sophia sa...

Hej! Vad glad jag blir att du kom ihåg! Jag har haft en mycket bra födelsedag hittills, blev väckt med tårta och presenter. Idag ska vi åka och spendera mina födelsedagspengar, jag älskar att shoppa ;). Hur har du det? kram och tack