måndag 11 juni 2007

min önskan uppfylldes!

I gårdagens inlägg önskade jag mig regn - och min önskan uppfylldes bara ett antal timmar senare! Såhär var det...
Jag gick och la mig vid halv elva och somnade efter en stund i värmen. Runt ett väcktes jag av min mobil. Jag blev riktigt uppskrämd när jag yrvaket såg att det var Johanna som ringde för jag tänkte "vad kan få henne att ringa såhär mitt i natten??" (visste inte vad klockan var vid den tidpunkten..) nej, jag drog slutsatsen att det måste ha hänt nåt! så ni kan tänka er min lättnad och förvåning när allt som mötte mig i andra änden av luren var johannas försynta "heej". hon kunde inte sova o ringde bara för att hon ville prata med mig. hur sött var inte det!
vi småpratade en halvtimme och när vi lagt på och jag precis var på väg att somna om då hörde jag det. regnet. efter en sekunds tvekan hoppade jag ur sängen och slängde på mig morgonrocken (lr nattrocken kanske det skulle vara lämpligare att kalla den här. det är faktiskt nåt jag funderat på. är morgonrock o nattrock samma sak? samma sak som byter namn beroende på när på dygnet det är? eller är det faktiskt två helt olika saker? den som har svaret lr en intressant åsikt i ämnet är välkommen att dela den med världen i 'kommentarerna'. iaf, tillbaka till historien...) jag rusade tyst (hur tyst man nu kan rusa) ner för trapporna och störtade ut i det stilla strilande sommarnattsregnet. kände mig ungefär som israeliterna efter att de vandrat i öknen i 40 år. sträckte ut armarna som att jag ville omfamna vattnet och njöt av hur regndropparna sökte sig genom mitt hår ner över pannan, kinderna, läpparna.. mycket dramatisk var jag, och väldigt överdriven. väldigt jag helt enkelt haha.

första dagen i Golfshopen är nu alltså över. kan inte göra en beskrivning av en dag i min egen reality-show; Golfshopen rättvisa utan att först presentera karaktärerna som jag möter varje dag. en sådan karaktärsbeskrivning kommer ta entusiasm att göra. entusiasm som jag för tillfället inte besitter. allt jag besitter just nu är fenomenal trötthet. därför ska jag göra det jag tror jag kommer göra bäst för tillfället. sova.

godnatt kära vänner och sov så gott
Eder Sara

ps. och Daniel: den andra sången var vacker. mäktig. ds.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är bra att du gillar fin musik. Precis när jag läste om din dramtiska händelse i regnet så var det sån där fin stämmningsmusik i bagrunden som förhöjde dramatiken väsentligt. Vilket sammanträffande va.