torsdag 14 juni 2007

sir, I must ask you NOT to try and kill our greenkeepers

Inget socker. Inga korvbröd. Knappt nån läsk och inga mazariner. Detta var den karga verklighet som mötte mig när jag anlände till Golfshopen imorse. Nu kanske det inte låter så farligt men det skulle du nog tycka att det var om du var tvungen att ta emot ett tiotal seniorer från "Antikrundan" som kräver kaffe och mazariner och du inte har några att ge. När du sedan föröker blidka gubbarna med korv med bröd istället för mazarinerna och du upptäcker att korvbröden nästan är slut, ja, det är då man måste slå över till 'creative-mode'!
Denna gång gick det dock vägen. Hittade ett gäng frysta hembakta frallor och använde dem som korvbröd istället. "Man tager vad man haver" sa Cajsa Warg...

När Niklas droppade in efter lunch tog han direkt itu med en av de sakerna i shopen/kontoret som jag aldrig rör. posten. han suckade medan han sprättade upp kuverten och suckade ännu tyngre när han såg vad som var i dem. räkningar.
"aa sara.. är det inte inkomster så är det utgifter och är det inte utgifter så är det inkomster och då blir det utgifter igen på en gång." hehe.. dagens citat-satus på den alltså..


Dagen gick mycket fort, för ovanlighetens skull, och innehöll en hel del klädsäljande, en översvämmande kaffemaskin, två nya distansmedlemmar (supertrevliga) och en nära döden upplevelse för våra greenkeepers som fredligt dressade första green när en oförsiktig tysk slog ut från första tee. karlssons min när han insåg att han inte KUNDE skälla på tysken för tysken kunde inte svenska o karlsson inte engelska. obetalbar.

until tomorrow then vänner

Inga kommentarer: